A D.D.Step vászoncipő ideális nyárra

A D.D.Step vászoncipő nagyon jó szolgálatot tesz a nyári szezonban, hiszen nem melegíti az apró lábacskákat, de kellőképpen védi azokat. A nyár egyértelműen a szandálok szezonja, azonban a legkisebbeknek talán mégsem. Nekik még jól jönnek a zárt lábbelik, mint a szuper könnyű D.D.Step vászoncipő.

A vászon kitűnő ruha és cipő alapanyag, hiszen a melegben nem fűti fel túlzottan a testet, természetes, így jól szellőzik. Ideális a picik lábaira, hiszen ebben garantáltan kényelmesen érzik magukat.

A zárt vászoncipőben a lábfej és a lábujjak védve vannak, így sokkal kisebb az esély a sérülésekre. Kora reggel és estefelé pedig nem fáznak az apró lábacskák, ami a szandálban bizony megtörténhet. Mivel a D.D.Step vászoncipő tépőzáras, így könnyű fel- és levenni.

Ez pedig extra érv a megvásárlásuk mellett. A jogyerekcipo.hu webáruház fantasztikus nyári színekben és mintákkal lehet ezeket a csodás kis csukákat megrendelni, ráadásul hihetetlenül jó áron. A könnyű és kellemes cipellők 12-től egészen 21 méretig kaphatóak.

seditor

Add your Biographical Info and they will appear here.