Gyors a regenerálódás a kurkumagyökérrel

Az indiai sáfrány kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő támogatja a szervezet normál működését. A kurkumagyökér a kurkuminoidok hatóanyagait tartalmazza, amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

A sárga színű fűszer gyulladáscsökkentő, élénkítő, vírusellenes, fájdalomcsillapító és védőhatású is. Antioxidánsként küzd az oxidatív stressz és a sejtkárosító szabadgyökök hatásaival, valamint gátolja a szervezet öregedési folyamatát. A kurkumagyökér segít támogatni a szív- és érrendszert, védi a szívet, csökkenti a rossz koleszterinszintet, megtisztítja a vért és a szervezetet a méreganyagoktól.

A kurkuma étrend-kiegészítőként elősegíti az ízületek egészséges működését, javítja az ízületek komfortérzetét, mozgékonyságát és rugalmasságát, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat. Emellett pozitív hatással van az izmokra, azok növekedésére, segít felgyorsítani a testmozgás utáni regenerációs folyamatot, csökkenti a túlzott testmozgás utáni izomfájdalmat és gyulladást. A kurkumagyökér biztosítja a szervezet gyors felépülését a betegségek után.

seditor

Add your Biographical Info and they will appear here.