Kerti kisgépek és 3 az 1-ben megoldások

kerti kisgépek

Kerti kisgépek

Amikor elkezd a lomb sárgulni, majd lassan lehullani a földre, az azt jelenti, hogy véget ért egy vegetációs szezon és szinte azonnal készülni kell az újabbra. Még a téli időszak előtt érdemes a növényi maradványokat összegyűjteni, az elsárguló fűtakarót lenyírni. Az esetleges száraz gallyaktól szintén meg kell szabadulni.

Mindezen és a további feladatok elvégzéséhez, a magas hatékonyságot biztosító kerti kisgépek tudnak kellő támogatást nyújtani. Itt felsorolhatóak a különféle ág- és sövényvágók, fűkaszák, láncfűrészek. A modern technikai fejlesztéseknek hála, az sem elképzelhetetlen, hogy mindezek egyben állnak rendelkezésre. A kerti kisgépek közül méltán kiemelkedik a Kasei GJD330 multi tools 3 az 1-ben rendszer.

A 33 cm3 kétütemű, léghűtéses 1E36F-E motorral szerelt berendezés 0.9Kw/7000rpm maximális teljesítménnyel bír. Ehhez csatlakoztatható egy magassági ágvágó, bozótvágó kés, valamint sövényt is nyíró adapter. Ezen kerti kisgépek számos feladatot láthatnak el. Tehát, ha cél a gyors és alapos kertrendezés, akkor nem kérdés mire kell voksolnia!

seditor

Add your Biographical Info and they will appear here.