Korall berkenye, a tündéri védőpajzs

Mindenkinek szüksége van az otthon intimitására, a kerttulajdonosoknak pedig különösen fontos, hogy megóvják az idegen tekintetektől az életterüket. Erre a legesztétikusabb megoldás az élősövény, amit a gyorsan növekvő korall berkenye csodaszép, élénkpiros színben varázsol a saját birodalmunk és a külvilág közé.

Ez a különleges, örökzöld cserje hosszúkás, lándzsaszerű leveleivel, tavaszi, krémszínű virágaival és ősszel mutatkozó, piros termésével egész esztendőben egyedi látványt kölcsönöz a kertünknek. A korall berkenye, az öntözést leszámítva, nem igényel különösebb törődést és bármilyen talajban szépen fejlődik, akár 4 méter magasra is megnő.

Vízigényének kielégítésére főleg a fiatal növényeknél fontos odafigyelni, az idő múlásával a szárazabb időszakokat is egyre jobban viseli.

A Gardencentrum virtuális kereskedésben ennek az igen népszerű cserjének a ritkább fajtái, például a magastörzsű és a törpe korall berkenye is megtalálható. Mivel ezek a növények jól csomagolhatóak és szállíthatóak, biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott szépség teljes pompájában érkezik az otthonunkba.

seditor

Add your Biographical Info and they will appear here.