A nyári autógumi stabil futást eredményez

Strapabíró autógumi

A közúti közlekedés biztonsága sok esetben jelentősen függ az éppen használt gumiabroncsok állapotától, szezonális jellegétől. Nem mindegy, hogy téli vagy nyári autógumi van felszerelve a felnijére. A két típusban jelentős különbség van.

A puhább téli gumi mélyebb barázdákkal rendelkezik, ami speciális kialakítása révén, hatékonyabban vezeti el a csapadékot és a havat. Így jobb tapadást biztosít és gyorsabban kopik, valamint hangosabb menetzajt produkál.

Ezzel szemben, a nyári autógumi keményebb szerkezetű, így lassabban kopik. Bordázata kevesebb csapadék elvezetésére képes, viszont jobb tapadást biztosít az aszfalton és halkabb futást eredményez.

Fontos, hogy mindig ellenőrizze a gumik állapotát, a biztonságos közlekedés érdekében. Az autogumivasarlas.hu online webáruházban számos nyári autógumi közül választhat, akár méret, akár gyártó szerint is szűrheti a termékeket. A széles választék között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő gumiabroncsot. Rendelje meg néhány kattintással és néhány napon belül házhoz szállítják a megadott címre!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.