Étvágycsökkentő piercing tapasztalatok: tényleg beválhat?

Étvágycsökkentő piercing

Étvágycsökkentő piercing

Az emberek, főleg a nők legtöbbje nem igazán van megelégedve a testsúlyával, mindig úgy érzi, hogy lemehetne néhány fölösleges kiló. Mielőtt koplalni vagy különböző készítményt kezdenénk el szedni, érdemes adni egy esélyt az étvágycsökkentő piercingnek, ami csökkenti az éhségérzetet. Ez az étvágycsökkentő piercing lényege.

Ezt az ékszert a fülben található Tragus pontba szúrják, amit aztán folyamatos nyomás alatt tart. Így, köszönhetően az étvágycsökkentő (Slim) piercingnek, természetes úton redukálhatjuk a szervezetünk éhségérzetét. Lényegesen könnyebb lesz leadni a fölöslegesnek vélt kilókat egy ilyen testékszer viselésével. Kedvező hatásai közé sorolható a kevesebb falási roham, a csökkenő édesség utáni sóvárgás, a serkenő anyagcsere.

Nemcsak könnyebb, hanem sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a fogyás, különösebb nehézségek nélkül érhetjük el az ideális testsúlyt. A Slim piercing az akupunktúra elvei alapján működik, annak a pontnak a folyamatos nyomása, ahová szúrják, hatást gyakorol a gyomorra és azt hosszú távon fenntartja.

Közérzetjavító hatású testékszer

A hagyományos kínai orvoslás szerint, a testben különböző energiacsatornák találhatóak, amelyekben az életenergia áramlik. Felbomlik a szervezet egyensúlya, ha bárhol blokk keletkezik. Viszont ez a blokk feloldható bizonyos pontok nyomásával, ingerlésével, vagyis helyreállítható a szervezet egyensúlya.

Ez alapján működnek az olyan közérzetjavító testékszerek, mint például az étvágycsökkentő piercing. Kiegészítő terápiaként kitűnő választás lehet ez az ékszer fogyókúra miatt megkezdett diéta és rendszeres testmozgás mellé. Az étvágycsökkentő piercing nagy segítség lehet olyan meglévő, krónikus betegség esetén is, ami gátolhatja a fogyást.

Továbbá, eredményesen használható szülés utáni időszakban, menopauza esetén, valamint akkor, ha valamilyen gyógyszeres kezelés vagy táplálék-kiegészítő alkalmazása a mellékhatások következtében nem ajánlott. Annak ellenére, hogy sokan szkeptikusak ezzel a metódussal szemben, tudni kell, hogy egyre népszerűbb nők és férfiak körében egyaránt.

Hol szúrnak Slim piercinget?

Amennyiben valaki rászánja magát ennek az ékszernek a viselésére, annak érdemes felkeresnie a Medical Piercing nevű szalont, ami Budapesten és Sopronban is működik. A fogyókúrás piercing szúrás fájdalommentesen történik, egészségügyi tapasztalattal rendelkező szakember által. A medicalpiercing.hu honlapon keresztül foglalhatunk időpontot a hozzánk közelebb elhelyezkedő szalonba.

A szakember eddigi vendégei úgy fogalmaztak, hogy az étvágycsökkentő piercing beszúrásakor úgy érezték, mintha egy rovar csípte volna meg őket, tehát különösebb fájdalmat nem érzékeltek. Amint az ékszer bekerül a helyére, maximum egy kis fülzsibbadás és lüktetés állhat fenn néhány percig.

Ez a kissé kellemetlen tapasztalat azonban feledésbe merül, amint megtapasztaljuk a Slim piercing pozitív hatásait. Az anyagiak miatt sem szabad aggódnunk, mert 1 darab piercing ára csupán 24 900 Ft, ha többet szúratunk, akkor még alacsonyabb az ékszerek ára. A weblapon megnézhetjük, hogy ez az összeg mit takar.

seditor

Add your Biographical Info and they will appear here.