Használt ultrahang újszerű állapotban

Ultrahangos vizsgálat

Ultrahangos vizsgálat

Az orvosi diagnosztikában használatos berendezések az utóbbi években rohamos és folyamatos fejlődésen mennek keresztül. Ennek is köszönhető, hogy a nagyobb rendelők, elsősorban külföldön, folyamatos újítás alatt vannak, hiszen az újabbnál újabb modellek egyre többet tudnak és egyre pontosabb diagnosztikára képesek. Hazánkban népszerű a használt ultrahang, hiszen árban sokkal barátságosabb, mint egy új berendezés.

Mivel nálunk sajnos az anyagi helyzet más, mint sok külföldi országban, emiatt a rendelők vezetői és tulajdonosai elsősorban anyagi okokból nem mindig merik bevállalni az új diagnosztikai berendezések beszerzését.

Cégünk által forgalmazott használt ultrahang berendezések két-három évesek, korszerűek és újszerű állapotban vannak. A vásárláskor vállaljuk a személyzet betanítását, hogy amint a használt ultrahang megérkezik, mielőbb zökkenőmentesen legyen működtethető.

Ez az érdeke a beszerző rendelőnek és az ide járó pácienseknek is. Hiszen a használt ultrahangot mielőbb használatba kell venni, mert közben már készülnek az új modellek.

Print Friendly, PDF & Email
admin

Add your Biographical Info and they will appear here.