A nyári gumi akcióval könnyű a vásárlás!

nyári gumi akció

Nyári gumi akció

A szezonális gumiabroncsok megkönnyítik a sofőrök dolgát, hiszen olyan védelemmel ruházzák fel a gépjárműveket, amit az időjárási viszonyok megkövetelnek. Még azoknak a személyeknek is, akik ritkán vezetnek, a szezonális garnitúra megvétele nem elhanyagolható feladat. Bár már vége van a nyárnak, a tapasztalat az mutatja, hogy a fantasztikus lehetőségekkel kecsegtető nyári gumi akció épp most lesz releváns, így mindenképpen érdemes figyelni az ilyen jellegű hirdetéseket az interneten vagy az újságok hasábjain. De miben más a nyári abroncs a télitől?

Elsősorban a kialakításában és az anyaghasználatában. A téli csúszós, fagyos, havas utak megkövetelik, hogy a gumi puha és rugalmas legyen, hiszen csak ezáltal garantált a gépjármű és az út közötti megfelelő tapadás megléte. Ezzel ellentétben nyáron mi történik? A forró levegő miatt az aszfalt utak felforrósodnak, így olyan abronccsal kell ellátni a verdát, ami a magas hőfoknak is tökéletesen ellenáll, kemény és roppant strapabíró. A nyári gumi akció keretein belül szerencsére számos nagyobb világmárka termékei érhetőek el, a megszokott költségük töredékéért. Általánosságban kijelenthetjük, hogy a nyári gumiabroncs sokkal sokoldalúbb, mint a téli társa.

Miért? Nos, a válasz egyszerű, azért mert nemcsak nyáron, hanem ősszel és tavasszal is használhatjuk azt, főleg, ha az időjárás megengedi. Mivel jóval többet vannak használva, mint a hideg időre kifejlesztett gumik, többet vannak strapálva, ezáltal az élettartamúk is rövidebb. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőséget élveznek. Első pillantásra talán vonzónak tűnhet egy használt olcsó termék, de hosszútávon szinte garantálta, hogy bukunk a vételen. A szakemberek tanácsát megfogadva, ne garasoskodjunk tehát, ha a nyári szett kiválasztására kerül a sor. Sőt, a nagyobb sebességet felvett autó is nagyobb biztonságban van, ha nyári gumi van alatta.

Azoknak a személyeknek, akik mérsékelt, langyos időjárást élveznek az év legnagyobb részében – mint például a britek- a négyévszakos abroncs is megfelel, de a kishazánkban és környékén, ahol sorra dőlnek meg a meleg-rekordok, elképzelhetetlen a biztonságos vezetés az évszak-specifikus „lábbeli”nélkül. Hasznos? Mindenképp? Olcsó? Semmiképp- főleg, ha valóban magas színvonalat képviselő termék mellett tennénk le a voksunkat. A nyári gumi akció pont ezért lett egyébként kitalálva, hisz ez esetben a minőség és a megfizethető ár, kéz a kézben jár egymással. Ha teheti, ne hagyja ki Ön sem a vissza nem térő lehetőséget, és böngéssze bőszen a hírportálokat, valamint az újságokat a leárazások megtalálásának a reményében.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.