Ideje lecserélni a gumikat, eltűnnek a mínuszok!

Eljött a nyári gumik ideje

Eljött a nyári gumik ideje

A szakértők szerint, a téli gumi használata akkor javasolt, amikor a hőmérséklet tartósan 7 Celsius fok alá süllyed. Ilyenkor a nyári gumik már nem biztosítanak megfelelő tapadást. Azonban, amikor a hőmérséklet elkezd emelkedni és már nem várható fagy, érdemes leváltani a téli keveréket nyárira, mert azok nem kopnak olyan gyorsan. Már 10.000 Ft alatt is be lehet szerezni a nyári gumi szetteket. Hogy hol? A Taylorgumi webáruházban.

Miért költene feleslegen drága új gumiabroncsokra, amikor kiváló minőségű használt nyári gumikat is vásárolhat, egy új szett árának a töredékéért? A webáruházban a teljesen új nyári gumi keverékek mellett, olyan használt nyári gumikat is találhat, amelyekkel még hónapokig közlekedhet biztonságosan.

A nyári gumik számtalan előnnyel rendelkeznek, így érdemes minél hamarabb lecserélni. Amellett, hogy lassabban kopnak, még nagy előnyük, hogy alacsonyabb fogyasztást és könnyebb haladást tesznek lehetővé. Ha szeretne már 10.000 Ft alatt gumiabroncsot vásárolni, akkor nézzen be a Taylorgumi webáruházba!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.