Sportos kinézetű Pirelli nyári gumi

Csúcstechnológiás Pirelli nyári gumi

Csúcstechnológiás Pirelli nyári gumi

A vezetési élmény fokozásához nagyban hozzájárul a megfelelő minőségű és állapotú gumiabroncs használata. A téli gumik alkalmazása a nyári időszakban kellemetlenné teszik a vezetést és gazdasági szempontból sem előnyös. Ezért érdemesebb mindig az évszaknak megfelelő abroncsokat felszerelni a járműre.

A Pirelli nyári gumi kényelmessé és biztonságossá teszi a vezetést, mivel nagyon jó az úttartása. A teszteken is remekül teljesítettek ezek az abroncsok. Rendkívül rövid fékút és kis fogyasztás jellemzi a Pirelli nyári gumi modelljeit.

Sokféle mintázatú abroncs megtalálható az autogumiplaza.hu webáruház kínálata között ettől a gyártótól. Amellett, hogy mindenféle autótípusra gyártanak abroncsot, még olyan különlegességek is vásárolhatóak, mint a defekttűrő gumiabroncs.

A Pirelli nyári gumi gyártása során, a cég felhasználja a száguldó cirkuszként is ismert Formula-1 versenysorozatban szerzett rengeteg tapasztalatot. Hiszen már évek óta ez a cég az egyetlen gumiabroncs szállítója a versenysorozatnak. Tehát ezek az abroncsok nemcsak sportos kinézetűek, de rendkívül ellenállóak is.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.